Παν.Συ.Φι.ΑΠΟΕΛ-Ανακοίνωση 17.4.2017

Θα θέλαμε καταρχάς να ευχηθούμε σε όλο τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ χρόνια πολλά με την ευκαιρία της εορτής του Πάσχα και ας ελπίσουμε πως η επόμενη ανάσταση του κυρίου θα μας φέρει πίσω στα κατεχόμενα μας εδάφη. Παράλληλα είμαστε στην ευχάριστη θέση να εγκαινιάζουμε την καινούρια μας ιστοσελίδα αλλά και επίσης ενημερώνουμε πως θα γίνουν ακόμη κάποιες αναβαθμίσεις στο προσεχές μέλλον οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα και ελπίζουμε πως θα τραβήξουν το ενδιαφέρον του κόσμου του ΑΠΟΕΛ.
Τα τελευταία παιχνίδια βλέπουμε να εξελίσσονται κάποια γεγονότα τόσο εντός αλλά και εκτός του αγωνιστικού χώρου.  Αρχής γενομένης από τα εκτός γηπέδου γεγονότα θα θέλαμε να καταδικάσουμε τις επιθέσεις εναντίον οικογενειών και φιλάθλων της ομάδας μας στο παιχνίδι με την ομόνοια στο περιβάλλοντα χώρο του Γ.Σ.Π. και κυρίως στους βορειοδυτικούς χώρους στάθμευσης. Τα τελευταία χρόνια και με τις διαχωρίσεις των κερκίδων σε 75% με 25% είναι λογικό η επαφή των οπαδών των δύο ομάδων να είναι πιο εύκολη. Το ίδιο γίνετε και στην δική μας περίπτωση να συναντάμε γυναικόπαιδα και απλούς φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας. Η διαφορά μας όμως είναι μεγαλειώδης, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΤΥΠΑΜΕ ΑΝΑΝΔΡΑ όπως κάποιους άλλους θρασύδειλους ‘’οπαδούς’’ που έχουν μάθει να χτυπούν παρά μόνο εκ του ασφαλούς
Κάτι παρόμοιο διαδραματίστηκε λοιπόν και στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας μας κόντρα στον απόλλωνα όταν μισή ώρα και παραπάνω, μετά το τέλος του παιχνιδιού μια ομάδα με “οπαδούς” των αντιπάλων έκαναν απόπειρα για επίθεση σε αυτοκίνητα και ανυποψίαστους οπαδούς της ομάδας μας. Είχαν όμως γνώση οι φυλακές αφού μετά τις άνανδρες επιθέσεις σε οπαδούς της ομάδας μας στο “ντέρμπι” της περασμένης αγωνιστικής, μια ομάδα από μέλη του Παν.Συ.Φι. ανέμεναν την ομαλή αποχώρηση όλων των οπαδών της ομάδας μας. Όταν λοιπόν έπεσε στην αντίληψη τους ότι οι ‘’οπαδοί’’ των γηπεδούχων κτυπούσαν όποιον έβρισκαν με πέτρες και ξύλα, επιχειρώντας να διαλύσουν οχήματα οπαδών μας, τότε τα μέλη του συνδέσμου μας δεν τους έκαναν την χάρη να συνεχίσουν το θρασύδειλο έργο τους εμφανίζοντας μπροστά τους. Όταν οι ψευτόμαγκες της Ιβύκου ένιωσαν πως το καλοστημένο τους σχέδιο απέτυχε, αφού πλέον δεν είχαν να κάνουν με οικογένειες και παιδιά αλλά με άτομα του συνδέσμου μας άρχισαν το γνωστό τους χόμπι με τα πόδια να χτυπούν μέχρι τα κωλαράκια τρέχοντας για να γλυτώσουν, με την αστυνομία να εμφανίζεται αργοπορημένα κάνοντας αδικαιολόγητα χρήση χημικών στην μεριά των οπαδών μας, που ουσιαστικά αν δεν επενέβαιναν ίσως η κατάσταση να έβγαινε εκτός ελέγχου. 
Τώρα μεταβαίνοντας στου οίκου μας θέλουμε να εκφράσουμε την δυσαρέσκεια μας στην παρουσία της ομάδας τα τελευταία παιχνίδια. Είναι αδιανόητο μια ομάδα η οποία άξια έφτασε μέχρι τις 16 κορυφαίες ομάδες μια διασυλλογικής διοργάνωσης να παρουσιάζει τέτοιο πρόσωπο. Δικαιολογίες τύπου κούρασης και τραυματισμών εμείς δεν τις δεχόμαστε. Αν λοιπόν νιώθετε κούραση τελειώστε λοιπόν τον στόχο σας και στείλτε τον κάθε άμπαλο πρώτα για διακοπές. Οποιοσδήποτε καλείται να φορέσει την γαλαζοκίτρινη ασπίδα στο στήθος και να αγωνιστεί επιβάλλεται να δώσει το 100% των δυνατοτήτων του! Όποιος δεν μπορεί ξέρει που είναι η πόρτα εξόδου. Ελπίζουμε λοιπόν η ομάδα να αλλάξει πρόσωπο αλλιώς θα αναγκαστούμε να της αλλάξουμε εμείς. Ο εξώστης είναι εκεί και η Κένεντυ έτοιμη να πάρει φωτιά για ακόμη μια φορά. Δεύτερη επιλογή δεν υπάρχει!
Αύριο λοιπόν στις 19:00 στο Λευκόθεο η καλαθοσφαιρική μας ομάδα καλείται να αντιμετωπίσει την ομάδα που νομίζει πως η ιστορία και οι τίτλοι αγοράζονται με χρήματα και γλείψιμο. Τα όσα έγιναν στο τελευταίο παιχνίδι με τους “πόρτιανς” να πουλούν τσαμπουκάδες στον εκπρόσωπο τύπου της ομάδας μας, μπας και νιώσουν λίγο άνδρες επιρρίπτουν ευθύνες σε πολλές κατευθύνσεις. Η συγκεκριμένη ομάδα προωθεί το μέτρο της ταυτοποίησης είτε στο ποδόσφαιρο είτε στην καλαθόσφαιρα ΜΟΝΟ στους φιλοξενούμενος και αυτό το ξέρουν καλά ΟΛΟΙ οι φορείς ( αστυνομία, κοκ, κοπ, κ.τ.λ.).  Όσο και αν κρύβονται πίσω από το δάκτυλο τους με αποτέλεσμα να επιτίθενται σε μέλη των αποστολών μας, σε προπονητές και όπου τους δοθεί η ευκαιρία με τις ευλογίες των πιο πάνω και παράλληλα να στερούν στους οπαδούς μας να δουν την ομάδα μας επικαλούμενοι λόγους ασφαλείας. Αρχής γενομένης από αύριο διαλύστε τους μέσα στο παρκέ!
Την Τετάρτη η ομάδα του ποδοσφαιρικού μας τμήματος βρίσκεται αντιμέτωπη με τις γατούλες εκ Λεμεσού, καλούμαστε άπαντες λοιπόν να δώσουμε την δική μας μάχη στην κερκίδα σπρώχνοντας τους παίχτες μας να τα δώσουν όλα με αποτέλεσμα η πρόκριση να ταξιδέψει στην Πρωτεύουσα.
Κλείνοντας καλούμε τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ να στηρίξει τις ενέργειες του Παν.Συ.Φι. με την παρουσία του, είτε στο Λευκόθεο είτε όπου αλλού αγωνίζεται ο ένας και μοναδικός Θρύλος.
Ο άσχημος εφιάλτης όλων είναι κοντά, ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΤΕ – ΤΑ ΛΕΜΕ!

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ
Εκ Φύσεως Ανώτεροι