ΠΟΡΕΙΑ ΜΝΗΜΗΣ ΙΣΑΑΚ-ΣΟΛΩΜΟΥ 06.08.2017

Ο ΑΠΟΕΛ ως σωματείο δεν έχει ιδρυθεί μόνο για τους αθλητικούς του σκοπούς. Ανέκαθεν ήταν μπροστάρης στους απελευθερωτικούς αγώνες του νησιού μας και πάντοτε οι αθλητές του αλλά και οι οπαδοί του αντίστοιχα στεκόντουσαν στο πλευρό της πατρίδας με την πρώτη αφορμή. Με γνώμονα μας τα παραπάνω, ο Παν.Συ.ΦιΑΠΟΕΛ υπερασπίστηκε και υπερασπίζεται στο έπακρον τα ιδεώδη του ΑΠΟΕΛ. 

Εμείς, σαν Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων θέλουμε να ενημερώσουμε τα μέλη μας ότι αντιπροσωπεία του Συνδέσμου μας θα παρευρεθεί για την κατάθεση στεφάνων. Εμείς μέσα από το πέρασμα των χρόνων βρισκόμασταν σε όλα τα μνημόσυνα, εθνικές γιορτές και αντικατοχικέςπορείες χωρίς τα διακριτικά του Συνδέσμου αλλά ένα με τον υπόλοιπο κόσμο, ένα με τους μοτοσικλετιστές, ένα με τις οικογένειες των ηρώων. Επίσης διαχρονικά εκατοντάδες ΑΠΟΕΛίστεςσυνδεσμίτες και μη, έπαιρναν και παίρνουν θέση με τις μοτοσυκλέτες τους στην πορεία μνήμης χωρίς να δημιουργήσουν το παραμικρό πρόβλημα. Έχουμε καθήκον και χρέος να μην δημιουργηθεί το παραμικρό. Έτσι και αλλιώς, ουδέποτε μας δημιουργήσαμε και δεν έχουμε κανένα σκοπό να δημιουργήσουμε αφότου δεν προκληθούμε.

Για αυτό παρακαλούμε θερμά όσους ΑΠΟΕΛίστες θα παρευρεθούν στο χώρο του κοιμητηρίου αλλά και της εκκλησίας να δείξουν την κόσμια συμπεριφορά τους και τον σεβασμό σε αυτούς που έδωσαν την ζωή τους για την Πατρίδα μας.

 ΣΟΛΩΜΕ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ!

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ