Παν.Συ.Φι.ΑΠΟΕΛ – Ανακοίνωση 17.12.2017

Η ομάδα μας δεν αποδίδει το ποδόσφαιρο που όλοι εμείς θέλουμε να βλέπουμε. Κάποιοι φωνάζουν για κορεσμό, άλλοι για αδιαφορία από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές και άλλοι για προπονητικά είτε διοικητικά λάθη. Εμείς, σαν οπαδοί, είπαμε αρκετές φορές ότι στο γήπεδο κάνουμε τη δική μας δουλειά. Στηρίζουμε έμπρακτα την ομάδα για 90 λεπτά ό,τι και να συμβαίνει στον αγωνιστικό χώρο και αν μα χρειαστεί θα πράξουμε αναλόγως με τη λήξη του 90λέπτου.. Εξάλλου,  δεν είμαστε και οι άμεσα υπεύθυνοι να επιλύσουμε όποια αγωνιστικά ζητήματα υπάρχουν.

Είναι ντροπή μετά από όλα όσα μας έχει χαρίσει αυτή η ομάδα κάποιοι να αποδοκιμάζουν και να χλευάζουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας. Αυτό είδαμε να συμβαίνει στο ψεσινό παιχνίδι, όχι φυσικά από την κερκίδα των οργανωμένων αλλά από μια μειονότητα δήθεν οπαδών μας από  τις υπόλοιπες κερκίδες και πιο συγκεκριμένα από την Δυτική. Η ομάδα χρειάζεται στήριξη σε αυτή τη δύσκολη αγωνιστική περίοδο και όχι αποδοκιμασίες και κριτική. Κύριοι ακόμη να συνειδητοποιήσετε το πόλεμο που δέχεται η ομάδα μας;;

Εμείς σαν Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ θα σταθούμε ασπίδα σε αυτούς που με την κακή κριτική τους δυσκολεύουν αφάνταστα τις ενέργειες των ποδοσφαιριστών μας. Έχουν γνώση οι φύλακες και αν συνεχιστεί στα επόμενα παιχνίδια θα χρειαστεί να ΕΠΕΜΒΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ. Στο γήπεδο φωνάζουμε, δεν μουρμουρούμε. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο κόσμος γύρισε και κέρδισε παιχνίδια μόνος του. Μην ξεχνάτε πως είμαστε ο πρώτος και ο καλύτερος παίκτης της ομάδας. Αν εμείς κριτικάρουμε και λειτουργούμε αρνητικά, το ίδιο θα γίνεται και εντός του γηπέδου. Ο χειρότερος εχθρός του ΑΠΟΕΛ μας ήταν πάντα ο ίδιος ο αυτοκαταστροφικός μας εαυτός. Τα υπόλοιπα μπορούν να γίνουν έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Σηκώστε όλοι κεφάλι, ενωθείτε και πάμε να βάλουμε όλους τους αλλόθρησκους πίσω στις τρύπες τους.

ΜΙΑ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ ΠΟΤΕ!

Εκ Φύσεως Ανώτεροι,
Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ