Παν.Συ.Φι.ΑΠΟΕΛ – Ανακοίνωση 19.12.2017

Τις τελευταίες μέρες παρατηρείται μια έξαρση δηλώσεων του Άντρου Κυπριανού, του ανθρώπου που εκπροσωπεί μια παράταξη με το γνωστό βεβαρημένο παρελθόν, του ανθρώπου που εκπροσωπεί επάξια τον λαό και τα χαμηλά κοινωνικά στρώματα ζώντας πλουσιοπάροχα σε πολυτελείς επαύλεις απολαμβάνοντας ανέσεις και ευμάρεια. Ο εν λόγο ”κύριος” τις τελευταίες μέρες σε μια απέλπιδα προσπάθεια να συσπειρώσει τα επαναστατημένα και απογοητευμένα κοκκινοπράσινα αρνιά επαναλαμβάνει νυχθημερόν για υποτιθέμενη στενή σχέση που έχει ο Ιωνάς Νικολάου με την κερκίδα του ΑΠΟΕΛ και ότι μάλιστα επεμβαίνει στο έργο της αστυνομίας για να γλυτώσει οπαδούς μας. Να του αναφέρουμε λοιπόν πως δεν είναι λίγες οι φορές όπου στραφήκαμε εναντίον του Ιωνά Νικολάου είτε με συνθήματα είτε με ανακοινώσεις. Καλούμε λοιπόν τον Άντρο Κυπριανού αφού ευαισθητοποιήθηκε απότομα υπέρ Θέμιδος και Δικαιοσύνης να ελέγξει και να προσθέσει τις συλλήψεις όλων των υπόλοιπων οπαδικών συνόλων και να συγκρίνει αριθμητικά με τις δικές μας κατά την περίοδο όπου επιτελεί ο Ιωνάς. (Να θυμίσουμε στο παρελθόν ότι κατά το τέλος ποδοσφαιρικού αγώνα στη Λεμεσό η αστυνομία προέβη σε 43 συλλήψεις οπαδών μας χωρίς κανένα λόγο) Επίσης τον καλούμε να ψάξει και να βρει τα παιχνίδια στα οποία η αστυνομία εξαπόλυσε μένος και βία απέναντι στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ όπου οι μάρτυρες τις αστυνομικής βαναυσότητας ήταν δεκάδες. Να μας παρουσιάσει με στοιχεία ποτέ έτυχαν οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ ευνοϊκής μεταχείρισης από την αστυνομία. 

Άντρο Κυπριανού η πενταετία σας άφησε ανεξίτηλες μνήμες και ανοιχτές πληγές στην Κυπριακή κοινωνία. Και εύλογο το ερώτημα, με τέτοιες δηλώσεις που κάνετε ελέω κομματικών συμφερόντων και με τέτοια μυαλά που κουβαλάτε πώς να μην πάρετε τον τόπο 100 χρόνια πίσω;;;

ΥΓ: Καλούμε τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ να κρατήσει τα αυτιά του κλειστά σε αυτή την καλοστημένη προπαγάνδα και να μην πέσει σε παγίδες προεκλογικών σκοπιμοτήτων.