Παν.Συ.Φι.ΑΠΟΕΛ – Ανακοίνωση 06.01.2018

Ο Παν. Συ. Φι. ΑΠΟΕΛ θα ήθελε να ανακοινώσει στα μέλη του αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο της ομάδας μας πως λόγω της γελοίας και παράνομης απόφασης που έχει παρθεί από την Καταστροφική Οργάνωση Ποδοσφαίρου, θα τηρήσει ΑΠΟΧΗ από όλους τους επόμενους αγώνες εντός και εκτός έδρας, μέχρι να αρθεί αυτό το μέτρο που συνεπάγεται με ταφόπλακα του κυπριακού ποδοσφαίρου. 

Δυστυχώς για άλλη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες μίας ηλίθιας εφαρμογής που έχει παρθεί από την παρούσα ομοσπονδία, μίας εφαρμογής που έχει τεθεί ως παράνομη από την Eπιτροπή Προστασίας δεδομένων και την καλεί όπως αποσυρθεί η συγκεκριμένη νομοθεσία.

Ο ‘’Κύριος’’ Κουτσοκούμνης μαζί με τις ευλογίες του ‘’Κυρίου’’ Ιωνά προσπαθεί με κάθε τρόπο να μετατρέψει τα γήπεδα σε Εκκλησίες και να στερήσει στον αγνό οπαδό να βρεθεί δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα.
Φαίνεται πολύ καλά πως οι ‘’Κύριοι’’ έχουν αποτύχει στα χρόνια που επιτελούν και βάσει της ανικανότητας που τους διακατέχει προσπαθούν με κάθε τρόπο να στρέψουν την κοινή γνώμη υπέρ τους μπας και καταφέρουν να παραμείνουν στις βολεμένες τους θέσεις.

Καλούμε την Εταιρεία και τη Διοίκηση του Σωματείου μας όπως καταδικάσουν την συγκεκριμένη ενέργεια και στραφούν ενάντια σε αυτή.

Προτροπή στον κόσμο μας όπως συσπειρωθεί πέριξ του Συνδέσμου και να αντιταχθεί στα ύπουλα σχέδια του διεφθαρμένου Υπουργού και του καρεκλοκένταυρου φίλου του.

Εμείς ως Οργανωμένο σύνολο του πιο ένδοξου Σωματείου υψώνουμε σημαία ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ και δίνουμε όρκο πως δεν πρόκειται να είμαστε ποτέ συνένοχοι στα βρώμικα σχέδια τους αλλά μόνο αν είμαστε όλοι ενωμένοι και παλέψουμε θα μπορέσουμε να νικήσουμε και να κατεδαφίσουμε αυτή την απόφαση-έκτρωμα.

Παν. Συ. Φι. ΑΠΟΕΛ
Εκ Φύσεως Ανώτεροι